Početna Proizvodi Usisavači USISAVAČ Triflex HX1 Pro
11333380

USISAVAČ Triflex HX1 Pro

Raspoloživo, isporuka 2 - 10 radnih dana
Cijena
5.599,00 kn
U cijenu je uključen PDV

  • Individualna udobnost: Koncept Vašeg Miele usisavača optimalno se prilagođava Vašim potrebama i željama.
  • Praktično i brzo: PowerUnit solo je od sada odmah spreman za uporabu.
  • Univerzalna primjena: Zahvaljujući gore postavljenoj PowerUnit uživate maksima. fleksibilnost tijekom usisavanja.
  • HEPA2 Lifetime filtar - Optimalno za alergičare: Bez problema se zadržavaju i najsitnije čestice te ne dospijevaju u zrak.
  • Ručna četka Electro Compact - Dubinsko čišćenje: Brzo i bez muke uklonite životinjske dlake i tvrdokorna zaprljanja.
  • Punjač za bateriju - Potpuni učinak: Vrijeme rada Vašeg usisavača je udvostručeno.
Prednosti proizvoda
Najveća fleksibilnost za svaku situaciju
Dizajn 3in1
Uživajte u najvećoj fleksibilnosti: PowerUnit Vašeg Miele usisavača Triflex HX1 se može postaviti kako gore tako i dolje. Tako sasvim lako možete dospjeti ispod niskog namještaja ili usisavati velike površine u potpunosti bez napora. PowerUnit se može i samostalno koristiti: savršeno prikladna za brzo usisavanje sjedala automobila ili sofe. Tako se koncept Triflex HX1 optimalno prilagođava Vašim potrebama.
Maksimalan radijus djelovanja
Dostupan način rada
Raznolike mogućnosti: bez obzira želite li usisati od prašine ispod niskog namještaja ili visoki strop – zahvaljujući gore postavljenoj PowerUnit, Triflex HX1 je maksimalno fleksibilan. Tako sasvim lako možete dospjeti s usisavačem ispod kreveta ili ormarića – za savršenu čistoću u svom domu.
Čišćenje bez napora
Komforan način rada
Savršeno za velike površine: PowerUnit stavite na donji dio svog Miele usisavača za prašinu Triflex HX1. Na taj način posebno praktično usisavate velike prostore – poput dugog hodnika ili prostranog dnevnog boravka. Zahvaljujući maloj težini usisavač savršeno leži u Vašoj ruci. Za male stanke tijekom usisavanja usisavač je opremljen funkcijom postavljanja.
Lako rukovanje
Kompaktan način rada
Želite usisati par mrvica sa sofe ili sa sjedala automobila? Sa samostalnom PowerUnit navedeno je bez problema moguće: ista se sasvim jednostavno izvuče i koristi neovisno o usisnoj cijevi i elektro četki. Tako je brzo spremna za upotrebu – štedite vrijeme i pored toga uživate u učinkovitom čišćenju.
Svestrano i praktično
Fleksibilan koncept punjenja
Sada možete praktično puniti svoj usisavač Miele Triflex HX1: ovisno o individualnom konceptu postavljanja, uređaj možete puniti s PowerUnit na vrhu i PowerUnit na dnu. Ukoliko zidni držač ne želite bušiti u zid, možete kabel dovesti izravno na bateriju. Na mjestu postavljanja Vašeg usisavača nema utičnice? Nema problema – baterija se može puniti i izvan uređaja.
Savršeno pohranjeno
Zidni držač
Zahvaljujući zidnom držaču možete svoj 3-dijelni pribor uključen uz Miele usisavač sasvim jednostavno pričvrstiti na zid. Time štedite prostor, koji možete koristiti za druge stvari.
Jednostavno pražnjenje
Twist2open
Posuda za prašinu Vašeg Miele usisavača Triflex HX1 je puna? Zahvaljujući Twist2open, spremnik možete bez problema isprazniti – sa samo jednim okretajem. Spremnik se odmah otvara i prašina se može sasvim praktično zbrinuti u smeće.
Tehničke specifikacije
Izvedba Štapni usisavači
Komfor pri korištenju Comfort drška
Turbo četka
Upravljanje na dršci
Vrsta proizvoda Četke za parket
Turbo četke

Recenzije i komentari

0.0 Ocijenjeno: 0 puta Pošalji komentarOdustani