Početna Proizvodi Usisavači Ručni usisavači bez vrećice

Ručni usisavači bez vrećice

Filtriranje
Zatvori
Izvedba
Komfor pri korištenju
Podna obloga
Higijenski zahtjevi
Vrsta proizvoda
Značajke
Komfor pri korištenju
Jednostavno usisavanje? Da - sa Miele.
Kako bi njega podnih površina bila što je moguće lakša, Miele je razvio mnogo pametnih detalja. Primjerice ergonomski oblikovana ručka sa praktičnim detaljima. Zahvaljujući integriranom zaštitom od klizanja sigurno se naslanja na zidove i vrata i otvorom na koji se može objesiti na kvačicu na zidu, ne zauzima puno prostora.
SAMO MIELE
Ergonomski dvostruki klizni prekidač
Uvijek na dohvat ruke
S ergonomskom izvedbom preko ruba prekidač je u svakom trenutku dostupan. Trenutna razina snage je uvijek vidljiva.
Jednostavno manevriranje
Lako kretanje kroz stan
Miele štapni usisavači imaju vitko kućište i nisko težište. Zbog toga su vrlo lagani i okretljivi. S njihovim metalnom površinom podnog nastavka lagano upravljate i u uskim prostorima.
Radijus rada
Za velike površine
Miele štapni usisavači omogućavaju vam radijus rada do 9 metara. Tako možete usisavati i velike površine jer često mijenjanje utičnice više neće biti potrebno.
Jednostavno odlaganje
Lagano. Jednostavno za odložiti.
Kompaktni, tanki, lagani – prednosti s kojima se Miele štapni usisavač lagano posprema. Potrebno je malo prostora za odlaganje, i uz integrirani sustav od proklizavanja, prijanja uz zid. Uređaj možete i objesiti na ručku.
Brzo namatanje kabela
Kabel se više ne mrsi
Priključni kabel pričvršćuje se s dva nosača na kućištu i praktičnim držačem kabela - čisto i uvijek dostupno. Brzo odmatanje kabela prije početka rada izvedivo je okretanjem donjeg nosača kabela prema gore.