Početna Proizvodi Usisavači Podni usisavači s vrećicom

Podni usisavači s vrećicom

Miele podni usisavači s vrećicom dolaze u tri modela i razlikuju se po veličini i opremi: Complete (snažan, praktičan, svestran), Compact (lagan, praktičan, kompaktan) ili Classic (lagan i funkcionalan). U ponudi su i tri načina upravljanja usisavačem: regulator s više stupnjeva, +/- upravljanje nožnim tipkama ili elektro upravljanje na drški.

Filtriranje
Zatvori
Izvedba
Robna marka
Boja
Ekologija
Komfor pri korištenju
Comfort namatanje kabla
Comfort namatanje kabla
Vrlo brzo i jednostavno: Cijeli se kabel uvlači pritiskom na nožnu tipku.
Podna obloga
Higijenski zahtjevi
Značajke
Namatanje kabela Comfort s funkcijom na dodir
Namatanje kabela Comfort s funkcijom na dodir
Bez napornog saginjanja
Kod svih Miele podnih usisavača kabel se može praktično uvući pritiskom na nožnu tipku, tako da nema potrebe za saginjanjem. Serije Compact C2, Complete C3 i Blizzard CX1 dodatno su opremljene Tipp funkcijom, koja omogućuje namatanje kabela samo jednim pritiskom na tipku.
SAMO MIELE
Comfort drška
Comfort drška
Za posebno jednostavno rukovanje
Okretni priključak usisnog crijeva omogućuje ergonomsko i udobno rukovanje. Podnim usisnim nastavkom se vrlo lagano upravlja i Vaši zglobovi nisu opterećeni.
SAMO MIELE
Compact sustav
Compact sustav
Jednostavno odlaganje
Miele podni usisavači su posebno lagani i zauzimaju malo prostora zbog svojeg Compact-sistema, koji se sastoji od obostranog Park-sistema i XXL drške s Park-opcijom.
SAMO MIELE
Kotačići DynamicDrive
Kotačići DynamicDrive
Okretno poput sportskog vozila
Jedinstveni DynamicDrive-kotačići okreću se za 360°, nalaze se na čeličnim osovinama i opremljeni su sa prigušivačima udaraca. Gumirani kotači kreću se lagano, ne troše se i dugotrajni su. Prednosti: Jako okretljivi usisavači izrazito su tihi i nježni prema osjetljivim podovima.