Početna Proizvodi Uređaji za hlađenje Kombinacija hladnjaka i zamrzivača

Kombinacija hladnjaka i zamrzivača

Kombinacijom hladnjaka i zamrzivača birate sustave za svježinu i dugotrajnu pohranu namirnica. Miele hladnjaci uz funkciju PerfestFresh Pro osiguravaju da namirnice ostaju svježe i do 5 x duže. Dok uz sustav NoFrost nikad više nećete morati odleđivati svoj Miele uređaj, a uz DuplexCool namirnice se iz hladnjaka ne isušuju i ne prenose se mirisi s ostalih namirnica poput ribe, luka ili sira. Pri odabiru obavezno pogledajte dimenzije hladnjaka, tehničke specifikacije i sve prednosti koje nudi.

Filtriranje
Zatvori
Izvedba
Mjesto postavljanja
Boja
Robna marka
Širina uređaja
Visina uređaja
Ekologija
Komforne značajke hladnjaka i zamrzivača
ComfortClean
ComfortClean
Brzo čisto: Kvalitetni držači u vratima jednostavno se mogu oprati u perilici posuđa.
Bolji rezultat
VarioRoom
VarioRoom
Potreban prostor je prilagodljiv: Ako trebate mjesta za zamrzavanje većih namirnica, isto se može proširiti.
NoFrost
NoFrost
Nema odmrzavanja: Zbog kružnog hlađenja na unutrašnjim stjenkama se ne stvara led, pa nije potrebno odleđivanje.
DynaCool
DynaCool
Ravnomjerna raspodjela temperature: Ventilator jamči optimalnu cirkulaciju i raspodjelu hladnog zraka.
IceMaker
IceMaker
Svježi led, sasvim automatski: U danu može proizvesti do 100 kockica leda, s fiksnim priključkom vode.
Mrežno povezivanje kućanskih uređaja
Značajke
DynaCool
DynaCool
Najbolji uvjeti skladištenja namirnica i vina
Funkcija DynaCool osigurava ravnomjernu temperaturu u cijelom hladnjaku. Tako da više nije važno na kojoj razini odlažete koju namirnicu, jer za sve vladaju isti uvijeti. Tradicionalna podjela hladnjake u poznate zone "gore toplije, a dolje hladnije" s DynaCool je zauvijek postala stvar prošlosti.
PerfectFresh
PerfectFresh
Dulja trajnost za veću kvalitetu i užitak
Namirnice su svježe do tri puta duže zahvaljujući sustavu PerfectFresh. Raspon temperature između 0°C i +3°C pruža idealne uvijete za bitno dulju trajnost mesa, ribe i vrojnih mliječnih proizvoda. I onda kad je pretinac za održavanje vlažnosti pun voća i povrća u njemu vlada optimalna klima s idealnom temperaturom i visokom vlažnosti zraka. Sačuvane su hranjive tvari, okus i konzistencija - za puno bolji okus.
SAMO MIELE
PerfectFresh Pro
PerfectFresh Pro
Skladištite kao profesionalac
Namirnice ostaju svježe do pet puta duže. Obzirom da područje automatski regulira temperaturu između 0 °C i +3°C meso, riba i brojni mliječni proizvodi ostaju svježi do tri puta duže. Voće i povrće ostaje svježe čak pet puta dulje - zahvaljujući optimalno podešenoj vlažnosti ladice. Za savršen pregled ladice integirano je i LED osvjetljenje. Time je PerfectFresh Pro najbolji sustav pohrane svježine tvrtke Miele.
Blackboard edition
Blackboard edition
Blackboard edition
Hladnjaci iz serije Blackboard imaju staklenu prednju stranu. Po ovakvoj se prednjoj strani može crtati, slikati i pisati kako klasičnom kredom tako i flomasterima s tekućom kredom. Hladnjak tako postaje središnje mjesto komunikacije svake kuhinje.
Energetska učinkovitost
Energetska učinkovitost
Odgovornost za budućnost
S Miele hladnjacima postignite najbolje, a energetski učinkovite vrijednosti. Efikasan krug hlađenja i moderni izolacijski materijali omogućuju ostvariti najbolji razred energetske učinkovitosti A++ i A+++, uz visoki učinak i uobičajenu fleksibilnost. Na taj način štedite novac i prirodne resurse - svaki dan, cijeli dan.
XL unutrašnjost
XL unutrašnjost
Više XL unutrašnjeg prostora
Miele hladnjaci s XL unutrašnjosti nude puno više prostora i udobnosti za pohranu namirnica. U dijelu za hlađenje je veća dubina dovoljna za velike i nezgrapne predmete poput primjerice limova za pečenje. Osjetno više volumena nudi XL unutarnji prostor u dijelu za zamrzavanje i u PerfectFresh zoni - i to na svakoj razini ladica. Ovako ćete dvostruko više uživati u kupovini na veliko.
NoFrost
NoFrost
Odmrzavanja više nema
S NoFrost sustavom nikada više nećete morati odleđivati svoj Miele uređaj. S kružnim hlađenjem suhi zrak se ravnomjerno raspoređuje, tako da se u unutrašnjosti ne mogu stvoriti nakupine leda. Ni Vaše namirnice neće biti zaleđene kristalima leda, a ladice ćete uvijek bez problema moći otvoriti i zatvoriti. NoFrost pruža vrhunski komfor te će Vas poštedjeti napornog odleđivanja – zauvijek.
SAMO MIELE
FlexiLight
FlexiLight
Individualno podesivo osvjetljenje staklenog dna
Novo LED osvjetljenje FlexiLight ne bliješti već svijetli jedinstvenim sjajem te osvjetljava unutrašnjost Miele hladnjaka, a može biti i fleksibilno i individualno pozicionirano na svakoj razini. Ovisno o veličini i broju namirnica izvor svjetla može biti prekriven i na taj način utječe na osvjetljenje.