Hladnjaci

Za savršeno uklapanje u dizajn kuhinje odaberite ugradbeni hladnjak na koji možete postaviti prednju stranu Vašeg namještaja ili prednju stranu od Miele nehrđajućeg čelika. Za manje kuhinje odaberite podgradni hladnjak koji se može postaviti ispod radne ploče za uštedu prostora. Pri odabiru obavezno pogledajte dimenzije hladnjaka, tehničke specifikacije i sve prednosti koje nudi.

Filtriranje
Zatvori
Izvedba
Mjesto postavljanja
Širina uređaja
Visina uređaja
Ekologija
Komforne značajke hladnjaka i zamrzivača
ComfortClean
ComfortClean
Brzo čisto: Kvalitetni držači u vratima jednostavno se mogu oprati u perilici posuđa.
Bolji rezultat
DynaCool
DynaCool
Ravnomjerna raspodjela temperature: Ventilator jamči optimalnu cirkulaciju i raspodjelu hladnog zraka.
Mrežno povezivanje kućanskih uređaja
Miele@home
Miele@home
Miele@home Vam omogućava umrežavanje Miele kućanskih uređaja. Tako ciljano možete upravljati i kontrolirati uređaje pomoću mobilnog krajnjeg uređaja i Miele@mobile aplikacije.
Značajke
MasterCool - MasterFresh
MasterCool - MasterFresh
Sigurno pohranjivanje za najveći užitak
U MasterCool ladicama sa regulacijom vlage namirnice su pohranjene u optimalnoj klimi: Temperatura hlađenja je oko 0°C, vlaga je optimalna za svaku vrstu namirnice. Na ovaj način će Vaše zalihe - voća i povrća - duže ostati svježe.
DynaCool
DynaCool
Najbolji uvjeti skladištenja namirnica i vina
Funkcija DynaCool osigurava ravnomjernu temperaturu u cijelom hladnjaku. Tako da više nije važno na kojoj razini odlažete koju namirnicu, jer za sve vladaju isti uvijeti. Tradicionalna podjela hladnjake u poznate zone "gore toplije, a dolje hladnije" s DynaCool je zauvijek postala stvar prošlosti.
PerfectFresh
PerfectFresh
Dulja trajnost za veću kvalitetu i užitak
Namirnice su svježe do tri puta duže zahvaljujući sustavu PerfectFresh. Raspon temperature između 0°C i +3°C pruža idealne uvijete za bitno dulju trajnost mesa, ribe i vrojnih mliječnih proizvoda. I onda kad je pretinac za održavanje vlažnosti pun voća i povrća u njemu vlada optimalna klima s idealnom temperaturom i visokom vlažnosti zraka. Sačuvane su hranjive tvari, okus i konzistencija - za puno bolji okus.