Početna Proizvodi Ploče za kuhanje Indukcijske ploče za kuhanje s integriranom napom

Indukcijske ploče za kuhanje s integriranom napom

Miele indukcijska ploča za kuhanje s unčikovitom napom dostiže vrhunac svake kuhinje. Interni ventilator nape namijenjen je za učinkovito odvođenje zraka te je ujedno idealan za kruženje zraka npr. u pasivnim kućama. Osim brojnih tehničkih prednosti stolna napa obzirom na svoju kompaktnu izvedbu zauzima malo prostora. Pri odabiru ploče s napom obavezno pogledajte njezine tehničke specifikacije i prednosti koje pruža.

Značajke
SAMO MIELE
Con@ctivity 2.0
Najmoderniji standard
Zahvaljujući futurističkoj automatskoj funkciji [email protected] 2.0. koncentrirajte se samo na kuhanje. Osim uključivanja i isključivanja nape funkcija [email protected] 2.0 usisnu snagu nape automatski prilagođava stvarnom stanju na ploči za kuhanje i time stvara ugodnu klimu u prostoriji. Napa i ploča za kuhanje kod [email protected] 2.0 međusobno bežično komuniciraju. TempControl-ploče za kuhanje trebaju dodatni bežični stik.
TwinBooster
TwinBooster
Booster funkcija za brzo zagrijavanje
Za posebno brzo zakuhavanje: ekskluzivna Miele TwinBooster funkcija koncentrira, po potrebi, snagu dvije zone za kuhanje u jednu. Ili raspodjeljuje indukcijsku snagu individualno – što kuhanje čini još fleksibilnijim.
Održavanje topline
Održavanje topline
Kako bi se posvetili drugim stvarima.
Ovom funkcijom možete održavati idealnu toplinu jela - neovisno o količini. Inteligentnim nadzorom temperature dna posude, jela se temperiraju spremna za serviranje bez da zagore. Tako se u potpunosti možete posvetiti pripremi ostalih jela.
Stop & Go
Stop & Go
Plus za sigurnost
Netko Vam je pozvonio? Funkcijom Stop&Go sve zone za kuhanje s jednim pritiskom na gumb možete smanjiti na razinu snage 1. Ploču za kuhanje tako možete ostaviti bez nadzora bez bojazni da će nešto prekipiti ili zagoriti. Kada se vratite polju za kuhanje, prethodno podešene razine snage se ponovno aktiviraju ponovnim pritiskom na tipku.