Početna Proizvodi Ploče za kuhanje Električne ploče za kuhanje

Električne ploče za kuhanje

Električne ploče za kuhanje zagrijavaju se putem grijaćih tijela ispod staklokeramičke površine. To je vidljivo crvenim isijavanjem zone za kuhanje. Za olakšano kuhanje postoje 4 filozofije upravljanja: SmartSelect, EasySelect, ComfortSelect te upravljanje regulatorom. Miele ploče za kuhanje s ExtraSpeed funkcijom najbrže su ploče za kuhanje na svijetu. Pri odabiru el. ploče obavezno pogledajte njezine tehničke specifikacije i funkcije koje pruža.

Filtriranje
Zatvori
Širina uređaja
Bolji rezultat
ExtraSpeed
ExtraSpeed
Do 35 % uštede vremena: Zahvaljujući Miele ekskluzivnoj tehnologiji imate više vremena za sebe.
Praktične značajke
Stop&Go funkcija
Stop&Go funkcija
Ovako ne može zagorijeti S ovom funkcijom mogu se sve zone kuhanja reducirati na razinu 1.
Namjena
Značajke
SAMO MIELE
Con@ctivity 2.0
Najmoderniji standard
Zahvaljujući futurističkoj automatskoj funkciji [email protected] 2.0. koncentrirajte se samo na kuhanje. Osim uključivanja i isključivanja nape funkcija [email protected] 2.0 usisnu snagu nape automatski prilagođava stvarnom stanju na ploči za kuhanje i time stvara ugodnu klimu u prostoriji. Napa i ploča za kuhanje kod [email protected] 2.0 međusobno bežično komuniciraju. TempControl-ploče za kuhanje trebaju dodatni bežični stik.
SAMO MIELE
Direktan odabir Plus
Direktan odabir Plus
Direktan odabir Plus - ekskluzivno kod Miele
I ovdje možete brzo i intuitivno odabrati razinu snage i vrijeme. Za svaku zonu za kuhanje postoji osvijetljeni niz brojeva. U isključenom stanju niz brojeva je nevidljiv - za purističku, elegantnu sliku.
SAMO MIELE
ExtraSpeed
ExtraSpeed
Najbrža polja za kuhanje na svijetu
Miele električne ploče za kuhanje s ExtraSpeed funkcijom najbrže su električne ploče za kuhanje na svijetu1. Zahvaljujući inovativnoj i ekskluzivnoj Miele tehnologiji sastavljenoj od 3 komponente štedite pri kuhanju na Miele ExtraSpeed zonama za kuhanje do 35 % vremen1. Inteligentni ciklus, veća snaga grijaćih tijela i učinkoviti nadzor temperature to čine mogućim.