Ladice za vakumiranje

S Miele ladicom za vakumiranje duže održavate svježinu namirnica. Kvaliteta namirnica se produljuje ako im uklonite zrak i kisik - neovisno radi li se o voću ili povrću. Namirnice možete pakirati u porcije, zamrznuti, marinirati ili pripremiti za Sous-vide način pripreme. Kod odabira ladice obavezno pogledajte njezine tehničke specifikacije i sve prednosti koje pruža.

Filtriranje
Zatvori
Izvedba
Boja
Komfor pri korištenju
EasyControl
EasyControl
Upravljački elementi postavljeni su analogno uz DirectControl. Jedina razlika: Prikaz statusnih informacija poput npr. podešavanje vremena prikazano je na LCD zaslonu u 7 redaka.
Značajke
Vakuumiranje
Vakuumiranje
Idealno upravljanje za dulju trajnost.
U Miele Iz Miele ladice za vakumiranje izvlači se kisik i zrak. Na taj se način staraju idealni uvjeti za produljenje trajnosti namirnica, ali i za Sous-Vide pripremu namirnica u parnoj pećnici. Na raspolaganju stoje tri stupnja vakumiranja. Za marinirano meso prikladan je stupanj vakuuma 3, dok je primjerice za osjetljive namirnice optimalan stupanj 1.
Velika iskoristiva površina
Velika iskoristiva površina
Fleskibilno vakuumiranje
Miele ladica za vakuumiranje je prikladna za vrećice i posude različitih veličina. Bilo da je riječ o manjim porcijama, veličine od 250 x 350 mm i visine do 80 mm, unutrašnji prostor nudi dovoljno mjesta za svaku vrstu namirnica.
Namirnice prikladne za vakumiranje
Namirnice prikladne za vakumiranje
SIGURNOST se kod Miele piše velikim slovima
Uz uređaj se isporučuju plastične vrećice različitih dimenzija. One su prikladne za namirnice, postojane su na temperaturu, te sigurne prilikom pripreme jela. Namirnice se sigurno pohranjuju. Prijenos okusa je isključen. Dodatne vrećice za vakumiranje mogu se kupiti kao dodatni pribor u Miele trgovini.
 Ponovno korištenje posuda za vakuumiranje
Ponovno korištenje posuda za vakuumiranje
Za ljubav okolišu
Posuda za vakuumiranje dobro štiti namirnice za različite primjene. Posuda se u ladici za vakuumiranje zatvara uz pomoć adaptera.
Vakumiranje
Vakumiranje
Trajnije i savršeno pripremljeno Jedan princip – više prednosti: u našoj praktičnoj ladici za vakumiranje, vrećicama za vakumiranje izvlači se kisik i zrak. Ova metoda osigurava idealne uvjete za duži vijek trajanja Vaših namirnica. Istovremeno vakumiranje služi kao savršena priprema za Sous-vide način pripremanja jela u parnoj pećnici te za porcioniranje ili pohranjivanje namirnica.
SensorTouch
SensorTouch
Intuitivno i reducirano Lagano upravljanje: upravljanje s Miele ladicom za vakumiranje je jednostavno i intuitivno zahvaljujući SensorTouch panelu smještenom ispod stakla. Za optimalni komfor upravljanja imate direktan pristup svim načinima rada. Istovremeno se panel osjetljiv na dodir lako čisti te jednostavno održava.
Tri stupnja vakumiranja
Tri stupnja vakumiranja
Odgovara svakoj primjeni Odaberite između tri različite razine vakumiranja: voće osjetljivo na pritisak želite pažljivije vakumirati? U tom slučaju odaberite razinu 1. Za vakumiranje mesa preporučujemo Vam razinu 3, a za jela s većim udjelom tekućine razinu 2. Na taj način optimalno štitite Vaše namirnice te ostvarujete najbolje rezultate.
Velika raznolikost primjene
Velika raznolikost primjene
Više mogućnosti Neovisno želite li produljiti trajnost namirnicama ili ih porcionirati: naša ladica za vakumiranje nudi Vam brojne mogućnosti primjene. Vakumirane namirnice ostaju dulje svježe i savršeno su pripremljene za Sous-vide pripremu jela. Uživajte u intenzivnom okusu tako da vakumirate marinirano meso. Posebno praktično: potrgane ambalaže ili stakla mogu se vrlo lako ponovno zatvoriti.
Posude za vakumiranja za ponovno korištenje
Posude za vakumiranja za ponovno korištenje
Dugo trajanje korištenja Iz ljubavi prema okolišu: Miele posude za vakumiranje mogu se ponovo koristiti te jako dobro štite Vaše namirnice. Posude za vakumiranje uvijek možete ponovno koristiti i jednostavno ih priključiti na ladicu za vakumiranje, uz pomoć adaptera.
Velike iskoristive površine
Velike iskoristive površine
Dovoljno prostora za svaku veličinu U potpunosti fleksibilno: iskoristite Miele ladicu za vakumiranje za posude i vrećice različitih veličina. Sve namirnice do maksimalne veličine 250 x 350 mm i visine 80 mm pronaći će dovoljno mjesta u prostranom unutarnjem prostoru – sve ovisni o tome koliko toga želite vakumirati.
Dulje trajanje
Dulje trajanje
Savršena pohrana: vakumirajte svoje namirnice pa će one trajati bitno dulje i ostat će svježe.

Vaša privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti.

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići.

Više o Pravilima privatnosti pročitajte ovdje.

Postavke o kolačićima možete urediti i/ili ažurirati ili obrisati prilikom svakog posjeta našoj stranici. O svemu više pročitajte u Pravilima o korištenju kolačića.

Google Analytics

Google Maps