Ladice za vakumiranje

Filtriranje
Zatvori
Izvedba
Gourmet ladica za održavanje topline
Pokraj prednosti ladice za održavanje topline posuđa, velika Gourmet ladica za održavanje topline nudi mogućnost održavanja topline jela ili funkciju "pripreme jela pri niskim temperaturama" posebno namijenjenu za blagu i ukusnu pripremu jela od mesa ili ostalih jela. Ta posebno funkcionalna varijanta zagrijane ladice savršena je nadopuna pećnici ili parnoj pećnici.
Dizajn
Boja
Bolji rezultat
Priprema na niskim temperaturama
Za savršeno pripremljeno jelo: Pri niskim temperaturama jela od mesa automatski postaju specijaliteti.
Značajke
Vakuumiranje
Idealno upravljanje za dulju trajnost.
U Miele Iz Miele ladice za vakumiranje izvlači se kisik i zrak. Na taj se način staraju idealni uvjeti za produljenje trajnosti namirnica, ali i za Sous-Vide pripremu namirnica u parnoj pećnici. Na raspolaganju stoje tri stupnja vakumiranja. Za marinirano meso prikladan je stupanj vakuuma 3, dok je primjerice za osjetljive namirnice optimalan stupanj 1.
Velika iskoristiva površina
Fleskibilno vakuumiranje
Miele ladica za vakuumiranje je prikladna za vrećice i posude različitih veličina. Bilo da je riječ o manjim porcijama, veličine od 250 x 350 mm i visine do 80 mm, unutrašnji prostor nudi dovoljno mjesta za svaku vrstu namirnica.
Namirnice prikladne za vakumiranje
SIGURNOST se kod Miele piše velikim slovima
Uz uređaj se isporučuju plastične vrećice različitih dimenzija. One su prikladne za namirnice, postojane su na temperaturu, te sigurne prilikom pripreme jela. Namirnice se sigurno pohranjuju. Prijenos okusa je isključen. Dodatne vrećice za vakumiranje mogu se kupiti kao dodatni pribor u Miele trgovini.
Ponovno korištenje posuda za vakuumiranje
Za ljubav okolišu
Posuda za vakuumiranje dobro štiti namirnice za različite primjene. Posuda se u ladici za vakuumiranje zatvara uz pomoć adaptera.