Početna Proizvodi Aparati za kavu

Aparati za kavu

Za uživanje u kavi sa svim osjetilima odaberite samostojeći ili ugradbeni Miele aparat za kavu. Naši aparati za kavu usavršili su pripremu raznovrsnih specijaliteta od kave zahvaljujući savršeno usklađenom sustavu. Specijalitete od kave možete vidjeti, mirisati, osjećati, čuti i posebice okusiti. Pri odabiru obavezno pogledajte tehničke specifikacije i sve funkcije koje aparati omogućuju.

Filtriranje
Zatvori
Izvedba
Mjesto postavljanja
Dizajn
Napitci
Robna marka
Boja
Mrežno povezivanje kućanskih uređaja
Miele@home
Miele@home
Miele@home Vam omogućava umrežavanje Miele kućanskih uređaja. Tako ciljano možete upravljati i kontrolirati uređaje pomoću mobilnog krajnjeg uređaja i Miele@mobile aplikacije.
WifiConn@act
WifiConn@act
Jednostavno online: Pametna njega rublja jednostavnim WLAN umrežavanjem.
Komfor pri korištenju
BrilliantLight
BrilliantLight
Svaka šalica u krupnom planu: LED svjetlo dočarat će Vam ugodan ugođaj.
CupSensor
CupSensor
Idealni razmak: Senzor šalice prepoznaje visinu šalice i postavlja centralni dotok u odgovarajući položaj.
M Touch
M Touch
Rukovanje M Touch zaslonom je brzo i jednostavno. Upravljanje uređajima odvija se brzo i intuitivno preko direktnog upravljanja ili jednostavnim pokretima preko zaslona s tekstom. Mnoge funkcije mogu se odabrati jednim dodirom. Centralni zaslon s bijelim tekstom i simbolima na crnoj pozadini zaslužan je za preglednost informacija. Tamo gdje je podržano vođenje korisnika, informacije se ispisuju u boji.
MultiLingua
MultiLingua
Vaš Miele uređaj "govori" više jezika: Vaš uređaj može na više jezika prikazati napomene i upute, tako da možete razumjeti sve informacije. U izborniku za jezike jednostavno odaberite željeni jezik. Zastavica će Vas uputiti. Pomoću zastavice ćete se jednostavno snaći čak i onda kada je podešen jezik koji ne razumijete.
Senzor ruba šalice
Senzor ruba šalice
Automatsko podešavanje središnjeg izlaza: CupSensor olakšava Vam rukovanje sa Miele aparatom za kavu. Inovativan senzor ruba šalice prepoznaje visinu šalice i postavlja izlaz kave u odgovarajući položaj na visinu između 8 i 16 cm. Idealnim razmakom sprječava se prskanje, a održava se savršena temperatura kave i optimalna pjena. Nakon puštanja mliječne pjene centralni izlaz pomiče se za 1 cm gore, radi sprječavanja zaprljanja.
Expert način rada
Expert način rada
Brzo prilagođavanje užitku: Ovisno o okusu moguća je spontana priprema parametara: Stupanj mljevenja i količina vode mogu se podesiti u Expert načinu rada ta vrijeme procesa. Tako Vašim gostima, ovisno o njihovim željama, uvijek možete ponuditi savršen napitak.
Grijana površina za šalice
Grijana površina za šalice
Baš praktično: obzirom na grijanu površinu za odlaganje prethodno zagrijane šalice su uvijek spremne.
Značajke
SAMO MIELE
 OneTouch i OneTouch for Two
OneTouch i OneTouch for Two
Za uživanje u dvoje
Svi aparati za kavu sa sustavom kave u zrnu, imaju uz OneTouch funkciju pripreme kave i OneTouch for Two funkciju. OneTouch for Two omogućuje istovremenu pripremu dvije ukusne kave samo jednim pritiskom na tipku. Program se pokreće sasvim automatski. Skraćeno vrijeme pripreme omogućuje Vam dulje uživanje u kavi.
SAMO MIELE
CupSensor
CupSensor
Automatsko podešavanje visine središnjeg izlaza
Jedinstveni senzor šalice olakšava rukovanje s uređajima generacije 6000. Senzor šalice prepoznaje visinu šalice i postavlja izlaz kave u odgovarajući položaj. Idealnim razmakom sprječava se štrcanje, a održava se savršena temperatura kave i optimalni kremasti okus. Nakon puštanja mliječne pjene centralni izlaz pomiče se za 1 cm gore, radi sprječavanja zaprljanja.
SAMO MIELE
ComfortDoor
ComfortDoor
Patent vrata s otvarajućom frontom
Patentirana vrata ComfortDoor: Samo kod Miele aparata za kavu nakon otvaranja cijele fronte imate praktičan pristup primjerice spremniku za vodu kojeg želite izvaditi, kao i posudi za prikupljanje viška tekućine ili posudi za talog.
 Auto. Ispiranje cijevčice iz spremnika za vodu
Auto. Ispiranje cijevčice iz spremnika za vodu
Plus za higijenu
Nakon pripreme specijaliteta kave s mlijekom pokreće se automatsko ispiranje svih komponenata kroz koje je prošlo mlijeko s vodom iz spremnika za vodu. To jamči najveću razinu higijene.
SAMO MIELE
EasyClick-sistem za mlijeko
EasyClick-sistem za mlijeko
Lagano podešavanje sistema za mlijeko
EasyClick omogućuje jednostavno uvlačenje odnosno vađenje sistema za mlijeko s prednje strane uređaja odn. iz vrata uređaja. Aparat za kavu generacije 6000 imaju osim pojednostavljenog vađenja još jednu novost: Posuda za mlijeko napravljena je od stakla. Staklo se lagano čisti i praćenje razine mlijeka u posudi je pregledno i precizno.
SAMO MIELE
AutoDescale
AutoDescale
Automatsko uklanjanje kamenca
CM7500 ne morate sami čistiti od kamenca, on to radi sasvim samostalno. Patentirani Miele izum: pomoću kartuše na stražnjoj strani uređaja, CM7500 samostalno uklanja kamenac svaki dan u odabrano vrijeme. Na taj način tvrdokorne naslage kamenca ne mogu niti nastati. Ovisno o uporabi aparata za kavu kartuša može izdržati 7 do 12 mjeseci; zamjena je jednostavna.
Automatsko ispiranje mliječnih vodova
Automatsko ispiranje mliječnih vodova
Plus za higijenu
Nakon pripreme specijaliteta kave s mlijekom pokreće se automatsko ispiranje svih komponenata kroz koje je prošlo mlijeko s vodom iz spremnika za vodu. To jamči najveću razinu higijene.
CM Touch
CM Touch
Sasvim jednostavno
Kod svih mogućnosti užitaka, koje Vam nudi CM7, upravljanje je jednostavno i intuitivno. Za to je zaslužan praktičan CM zaslon na dodir s jasnim prikazom teksta. Uz nekoliko dodira odabirete svoj omiljeni napitak i pripadajuće postavke. Za neke funkcije dovoljan je jedan dodir. Istovremeno je zaslon čitak i pregledan s bijelim slovima na crnoj pozadini.
 Kava i čaj
Kava i čaj
20 različitih specijaliteta napitaka. S 1 uređajem.
Novi CM7 nudi novu raznolikost okusa: može pripremiti 20 različitih napitaka. A najbolje je: CM7 ima široki spektar talijanskih specijaliteta kave, te mogućnost individualne pripreme različitih vrsta čajeva. Bilo da je riječ o zelenom, crnom, biljnom ili voćnom čaju: Voda se priprema na optimalnu temperaturu – za najbolju aromu čaja.
SAMO MIELE
CoffeeSelect
CoffeeSelect

Jedinstveno: odabir odgovarajuće sorte zrna

Ova sloboda odabira stvara najbolje okuse užitka: Vaše specijalitete od kave pripremajte s odgovarajućom vrstom kave. U tri odvojena spremnika nalazi se dovoljno prostora za različite vrste kave. Prilikom pripreme napitka ručno se odabire željena vrsta kave – ili možete podesiti automatski odabir ako ste se trajno odlučili za odabranu vrstu kave. Uživajte u Espressu od Espresso zrna kave – priprema je uvijek čista i bez rezidualnih tragova kave.

Vaša privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti.

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići.

Više o Pravilima privatnosti pročitajte ovdje.

Postavke o kolačićima možete urediti i/ili ažurirati ili obrisati prilikom svakog posjeta našoj stranici. O svemu više pročitajte u Pravilima o korištenju kolačića.

Google Analytics

Google Maps