11809840

Kapsule Sport

Raspoloživo, isporuka 2 - 10 radnih dana
Cijena
75,00 kn
| 9,95 €
U cijenu je uključen PDV
Najniža cijena u posljednjih 30 dana: 75,00 kn | 9,95 €
Izračun rata

 

Kartice 2-36 rate: 75,00 kn | 9,95 € - već od 2,08 kn | 0,28 €/mj
  • Higijenska čistoća i dugotrajna svježina
  • Održava vlakna za dugotrajnost i održavanje oblika odjeće
  • Održava prozračnost tekstila
  • Spriječava elektrostatički naboj odjeće
  • Posudica od 100 % reciklirane plastike – u skladu s okolišem
  • Za 6 primjena – moguća uporaba u svim tipovima perilica
Prednosti proizvoda
SAMO MIELE
CapDosing
CapDosing
Savršena nadopuna za posebne primjene
Posebno održavanje Vašeg rublja možete lako ostvariti sa Miele kapsulama. Jednostavno ih stavite u pretinac za omekšivač. Uređaj automatski, u optimalnom trenutku, prilikom pranja dozira sadržaj kapsule. Možete odabrati: 6 sredstva za pranje (Sport, Perje, Outdoor, WoolCare, SilkCare, impregnacija), 3 omekšivača (Aqua, Nature, Cocoon) te Booster za tvrdokorna zaprljanja.
Savjeti za održivo pranje
Savjeti za održivo pranje

Savjeti za održivo pranje: učinkovito pri 30°C, smanjena temperatura pranja je dobra za okoliš, perilicu rublja po mogućnosti napunite do kraja (izuzev kod osjetljivog rublja), količinu sredstva za pranje prilagodite tvrdoći vode i zaprljanju, redovito korištenje programa pranja na 60°C s postavkama za bijelo rublje, perilicu rublja držite otvorenom između programa pranja, kod alergije na kućnu prašinu, posteljinu prati na minimalno 60°C.

Kapsule s jezičkom za otvaranje
Kapsule s jezičkom za otvaranje

Prikladno za sve Miele perilice rublja

Korištenje Miele kapsula je vrlo praktično: zahvaljujući CapDosing, Vaša Miele W1 perilica rublja dozira sadržaj kapsule u optimalnom trenutku – i to sasvim automatski. Kapsula se jednostavno umetne u pretinac za omekšivač. Istovremeno se Miele kapsula može otvoriti putem praktičnog jezička. Tako se može koristiti i u drugim modelima perilica rublja. Sadržaj se jednostavno napuni u pretinac za omekšivač.

Caps – za optimalno doziranje
Caps – za optimalno doziranje

Pranje uz idealno doziranje

Posebni tekstil zahtijeva posebnu njegu i pranje. Miele kapsule su savršene za bilo koju posebnu primjenu. Svaka kapsula sadrži točno onoliko sredstva za pranje koliko je potrebno za ciklus pranja s optimalnim punjenjem. Nedovoljno doziranje također nije moguće. Vaša se odjeća uvijek dubinski pere i njeguje – bez rasipanja sredstva za pranje.

Ciklus recikliranja
Ciklus recikliranja

Nježno prema resursima uz Miele

Plastika, od koje se primjerice proizvodi posuda Miele kapsule, sastoji se od 100 % reciklirane plastike. Navedena je obrađena i potom proslijeđena u proizvodnju. Tako se posude mogu ponovno reciklirati nakon upotrebe. Navedeno stvara zatvoreni ciklus materijala – bez potrebe za dodavanjem nove plastike.

100 % reciklirana plastika
100 % reciklirana plastika

U skladu s okolišem i može se reciklirati

Cilj nam je smanjiti utjecaj na okoliš što je više moguće. Zbog toga je plastika pakiranja, poput primjerice posuda za kapsule, izrađena od 100 % reciklirane plastike. Nakon zbrinjavanja putem reciklažnog sustava, pakiranje se može sortirati, oprati i obraditi u novi granulat plastike.  Od istih se ponovno izrađuju nova pakiranja – ciklus zaštite okoliša.

Tehničke specifikacije
Vrsta proizvoda Sredstvo za pranje
Namjena Za sportsku odjeću
Savršeni rezultati pranja CapDosing
Farmaceutski Miele kapsule

Recenzije i komentari

0.0 Ocijenjeno: 0 puta Pošalji komentarOdustani

Vaša email adresa neće biti objavljena i koristi se samo u svrhu odgovaranja na Vaš komentar / recenziju.
Nema komentara. Budi prvi!