Miele CM5 uređaj za pripremu kave

Ponovno otkriveni užitak.

Ponovno otkriveni užitak.
Objavljeno: 11.11.2017

Novi oblik, nove boje, nove raznolikosti: Miele CM5 uređaji za pripremu kave nude inovativni, privlačni dizajn te atraktivnu cijenu počevši od 5.990,00 kn.

 

Priprema savršene kave

Savršena kava bez imalo truda - posebno intenzivna aroma kave zahvaljujući aparatu za kavu CM5. Konusni mlinac jamči savršeno mljevena zrna kave a Miele Aromatic sustav širi komoru za pripremu kave pri ulasku vode te time omogućuje intenzivno miješanje kave i vode. S mnogo svojih individualnih postavki ovaj aparat za kavu Vaš će omiljeni napitak pretvoriti u izvanredan doživljaj.

 

Jednostavno rukovanje

Korištenje aparata za kavu Miele CM5 vrlo je jednostavno kako za stručnjake za kavu tako i za početnike. Zaslon osjetljiv na dodir omogućuje Vam odabir iz širokog asortimana napitaka - od ukusne crne kave do vlastitih osobnih kreacija koje možete jednostavno programirati i sačuvati.

 

Lako čišćenje

Aparat za kavu CM5 posebno je praktičan jer se mliječni vodovi čiste automatski a većina drugih dijelova sadrži oznaku ComfortClean što znači da su pogodni za pranje u perilici posuđa. Više vremena za uživanje u kavi.

 

 

Pogledaj ponudu

Newsletter
Prijavi se na newsletter i primaj savjete, novosti i posebne ponude besplatno na svoj email

Vaša privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti.

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići.

Više o Pravilima privatnosti pročitajte ovdje.

Postavke o kolačićima možete urediti i/ili ažurirati ili obrisati prilikom svakog posjeta našoj stranici. O svemu više pročitajte u Pravilima o korištenju kolačića.

Google Analytics

Google Maps