Bez vrećice, snažan, inovativan.

STIGLA JE POTPUNO NOVA MOĆ USISAVANJA. Miele Blizzard CX1

STIGLA JE POTPUNO NOVA MOĆ USISAVANJA. Miele Blizzard CX1
Objavljeno: 16.02.2018

Miele Vortex tehnologija

Snažan učinak čišćenja: zračna struja od preko 100 km/h brine se za savršen prihvat grube i sitne, fine prašine. Zajedno s učinkovitom podnom četkom, optimalnim protokom zraka i inovativnim motorom, Blizzard CX1 postiže iznimno jaku zračnu struju, protiv koje prašina nema šanse.

Potvrđeno higijensko pražnjenje

Inovativno odvajanje prašine: 
Odvojeno pražnjenje grube i sitne, fine prašine. Fina prašina se prihvaća u odvojeni spremnik pomoću Gore® CleanStream® filtra za sitnu, finu prašinu. Tako se kovitlanje fine prašine pri pražnjenju svodi na minimum. Ovo inovativno odvajanje fine prašine omogućuje higijensko pražnjenje i stoga je potvrđeno certifikatom.
Click2open:
Lakoća rukovanja: spremnik za prašinu se jednostavno vadi pomoću ručke za vađenje i pritiskom na tipku se prazni prema dolje.

Sustav filtracije

HEPA AirClean Lifetime filtar: 
Zahvaljujući HEPA AirClean Lifetime filtru, sustav filtracije zadržava čak i najsitnije čestice prašine kao što su fina prašina i alergeni i to do 99,999 %*. Ovaj vrlo dobar učinak filtracije potvrđen je od strane medicinske organizacije "Allergy UK" i potvrđen certifikatom da je prikladan i za alergične osobe. Za svoj vrlo veliki kapacitet zadržavanja prašine Miele Blizzard CX1 dobio je pečat tako zvani "Seal of Approval" kao  jamstvenu oznaku.

Gore® CleanStream® filtar fine prašine:
Inovativni funkcionalni princip odvajanja grubih nečistoća u proziran spremnik za prašinu i fine prašine u odvojenu filtarsku posudu s filtrom za fine nečistoće, omogućuje posebno higijensko pražnjenje Blizzard usisavača.
ComfortClean - Snažan učinak čišćenja u bilo kojem trenutku:
specijalni senzori nadziru Gore® CleanStream® filtar fine prašine. ComfortClean funkcija po potrebi potpuno automatski čisti filtar za finu prašinu. Već nakon nekoliko sekundi, Blizzard CX1 je ponovno spreman za uporabu.

 

Pogledaj ponudu

Newsletter
Prijavi se na newsletter i primaj savjete, novosti i posebne ponude besplatno na svoj email

Vaša privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti.

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići.

Više o Pravilima privatnosti pročitajte ovdje.

Postavke o kolačićima možete urediti i/ili ažurirati ili obrisati prilikom svakog posjeta našoj stranici. O svemu više pročitajte u Pravilima o korištenju kolačića.

Google Analytics

Google Maps