Miele W1 SpeedCare perilice rublja

Od nule do čistog za manje od jednog sata.

Od nule do čistog za manje od jednog sata.
Objavljeno: 16.02.2018

Potpuno pranje u 59 minuta. Miele W1 SpeedCare i W1 SpeedCare XL perilice rublja s QuickPowerWash programom brinu se o Vašem rublju čak i kada je vremena malo ostavljajući Vam više vremena za uživanje u lijepim stvarima u životu.

 

QuickPowerWash

Savršeno čisto rublje za manje od jednog sata. QuickPowerWash program koristi tehnologiju intenzivnog protoka kako bi se postigla čistoća u nevjerojatno kratkom vremenu. 

 

CapDosing

Miele nudi deterdžente za posebne namjene i omekšivače u obliku kapsula koje se jednostavno umetnu u pretinac za omekšivač. Kapsule omogućavaju najbolju njegu rublja s posebnim namjenama kao što su sportsko rublje, outdoor ili vunena odjeća. 

 

SoftSteam saćasti bubanj

Miele SoftSteam saćasti bubanj odnosi se nježno prema Vašem rublju. Zahvaljujući bubnju saćaste strukture, rublje nježno klizi na zaštitnom sloju vode. U slučaju odabira programa Predglačanje, bubanj ravna rublje i time štedi vrijeme potrebno za glačanje. 

 

Pogledaj ponudu

Newsletter
Prijavi se na newsletter i primaj savjete, novosti i posebne ponude besplatno na svoj email

Vaša privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti.

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići.

Više o Pravilima privatnosti pročitajte ovdje.

Postavke o kolačićima možete urediti i/ili ažurirati ili obrisati prilikom svakog posjeta našoj stranici. O svemu više pročitajte u Pravilima o korištenju kolačića.

Google Analytics

Google Maps